DJFD Cup

Distance Just for Dogs

Distance Just for Dogs Cup

De Distance Just for Dogs (DJFD) Cup is een competitie van 7-9 wedstrijden waarin de reglementen zijn gebaseerd op de Xtreme Hoopers stijl van Xtreme Dutch Hoopagility (XDH). De competitie wordt georganiseerd door Distance4Dogs en (Indoor Training) Just for Dogs onder de samenwerkingsnaam “Distance Just for Dogs”

Het voornaamste doel van de wedstrijden is het meten van je eigen vaardigheidsniveau ten opzichte van anderen of van jezelf in een ontspannen sfeer. Hierbij maakt het niet uit of je beginner of ervaren wedstrijdloper bent; of je loopt met een border collie of een bassethound en of je jong of oud bent: iedereen is meer dan welkom!

 

Reglementen

De reglementen zijn geldig per 1 januari 2020. De reglementen zijn een working document waarbij er voor gekozen kan worden om deze na een seizoen aan te passen. In uitzonderlijke gevallen zal er gedurende een seizoen een aanpassing plaatsvinden.

Reglementen 2020 (laatste update: 01-01-2020)

Licenties

Per 01-01-2020 gaan we werken met licenties. Een licentie is optioneel wat betekent dat om deel te nemen aan de wedstrijden en mee te dingen naar de dagprijzen, er geen licentie nodig is. Voor de volgende aspecten van de Distance Just for Dogs Cup is wel een licentie nodig:

  • Klassement
  • Kwalificatie voor en deelname aan de finale
  • Titels (novice)
  • Clear round certificaten (rookie & novice)

Een licentie kost € 2,50 en is een jaar geldig. Ons doel is om het geld wat binnen komt van de licenties zoveel mogelijk te laten terugvloeien naar de deelnemers, o.a. door extra leuke prijzen bij de finale of extra’s bij het behalen van een titel / cleaer round certificaat. Eventueel gelopen punten worden pas toegekend aan de combinatie na registratie van een licentie. Punten worden dus niet met terugwerkende kracht toegekend.

Licentie aanvragen

Team inschrijven

De inschrijving van de teams voor de teamcompetitie van 2020 is nu open!

Inschrijven van een team is gratis en kan gedurende het hele seizoen. Eventueel gelopen punten worden pas toegekend aan het team als deze bij ons geregistreerd is. Punten worden dus niet met terugwerkende kracht toegekend.

Team inschrijven

Lijst teams (laatste update: 10-02-2020)

Distance4Dogs

Hoopers - Hoopagility

@2020 D4D. alle rechten voorbehouden.

Contact gegevens

info@distance4dogs.nl

Trainingslocatie:
Landbouwweg 93 
3899BD Zeewolde.

KVK: 72000228