Workshops:

Als Distance4Dogs geven wij naast de reguliere trainingen ook workshops. Ideaal voor mensen die wil graag een keer bij ons willen trainen maar dit niet wekelijks kunnen. Of voor mensen die een keertje willen komen kijken wat wij nou doen. De workshops zijn gefocust op hoopers (zowel Nadac als Xtreme) en Hoopagility. Voor de beginnende lopers of de jonge honden geven wij ook delen Foundation.

Wil je een keer een workshop bij jouw hondenschool? Dat kan! Wij komen ook op locatie en gaan dan samen met jou / jullie kijken wat er mogelijk is binnen jullie wensen. De workshops die wij op locatie geven, zijn altijd maatwerk waardoor wij hopelijk zo goed mogelijk de workshop aan kunnen laten sluiten op wat de vereniging wil. Wil je meer weten of wil je een afspraak maken voor een workshop?
Neem dan contact met ons op.

De workshops die wij zelf organiseren, vinden plaats in de Indoor Trainingshal van Just For Dogs in Zeewolde. Voor meer informatie per workshop en/of inschrijven kun je een kijkje nemen bij de onderdelen hieronder.

Momenteel staan er geen workshops gepland

Houdt onze website & Facebookpagina in de gaten voor ons actuele workshopaanbod