One on One

One on One

One on One:

Wil je liever niet in een groep trainen? Wil je een keer heel specifiek aan iets werken? Of wil je gewoon stiekem een keertje extra trainen? Dan is de One on One misschien iets voor jou.

De One on One is een nieuw concept, voortkomend uit de behoefte waarin een reguliere workshop niet kan voldoen namelijk het in een klein groepje en in een rustige setting specifiek aan bepaalde dingen werken. Dit kan variëren van het leren parcoursen lopen tot het aanleren van de toestellen en alles daar tussenin. Bij de One on One train je met maximaal één andere combinatie. Je bepaald zelf met wie je traint: dit kan samen met een goede bekende zijn of met beide honden of alleen (in dat geval is er meer tijd voor theorie en uitleg).

Je boekt 30 minuten waarbij je een voorkeurstijd aan kan geven. Op het inschrijfformulier geef je aan of je met 1 of 2 honden / combinaties komt en op welk “niveau” (foundation, hoopers only) je wilt trainen. Wij delen je in zo dicht mogelijk naar de opgegeven voorkeurstijden toe.

Distance4Dogs

Hoopers – Hoopagility

@2018 Distance4Dogs.
alle rechten voorbehouden.

Contact gegevens

info@distance4dogs.nl
Trainingslocatie:
Landbouwweg 92
3899BD Zeewolde.
KVK: 72000228