Online Coaching:

Voor mensen die niet bij ons live kunnen komen trainen door afstand, kosten of keuzes moeten maken binnen een drukke week, bieden wij de optie voor online coaching. Bij de online coaching bieden wij oefeningen aan welke je zelf thuis kan doen. De uitvoering hiervan kan je op film zetten, deze film upload je op het online platform waarna je feedback ontvangt van één van de Distance4Dogs instructeurs.

Inhoud:

Bij de online coaching werken we met maandthema’s. Dat betekent dat we een maand lang ongeveer met dezelfde vaardigheid bezig zijn en dit op gaan bouwen in moeilijkheidsgraad. Deze opbouw verloopt per week waarbij het niet zo zal zijn dat je als gevorderde loper niks nieuws leert tot aan de 4e week noch dat je als beginner het na een week niet meer kan volgen. Als de niveaus erg uiteen lopen, kunnen wij de oefeningen voor bepaalde combinaties moeilijker of makkelijker maken. De thema’s worden van te voren bekend gemaakt. Wij staan altijd open voor suggesties vanuit cursisten voor nieuwe thema’s!

Wij gaan qua platform gebruik maken van een besloten Facebook groep. In deze groep zitten naast de instructeurs alleen de combinaties die op dat moment ook ingeschreven staan voor de online coaching. In deze groep mag je gedurende een maand onbeperkt filmpjes en vragen posten en het streven is om binnen 24 uur te reageren. Om het overzicht te behouden schonen we de groep na iedere maand op wat betekent dat oefeningen maar ook filmpjes en vragen van mensen die niet meer deelnemen worden verwijderd. Je krijgt hiervan een notificatie zodat je die oefeningen of filmpjes die je graag nog een keer terug wil kijken, kan bewaren.

Kosten & inschrijven:

De kosten voor een maand online begeleiding zijn € 15,00.

De inschrijfperiode voor de volgende maand begint op de 15de van de lopende maand (zie ook onderstaand schema).

In verband met onvoorziene drukte is de online coaching tot nader order niet beschikbaar. Het streven is om in januari 2020 weer te starten!

Inschrijven voor deze periode is niet meer mogelijk. Volgende mogelijkheid is 15 nov.