Fitness

Fitness4Dogs

Fitness4Dogs

 Acitviteiten & Agenda

De komende maanden gaan wij als Distance4Dogs verschillende activiteiten organiseren met fitness in de hoofdrol. Klik op de link achter de activiteit voor meer informatie en inschrijven.

Datum Activiteit Inschrijven
Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland. Houdt de site en pagina in de gaten voor de laatste informatie!

 

Wat is fitness?

Aandacht voor zowel het fysieke als mentale welzijn van de honden is belangrijk, daarom kiezen ook zoveel mensen ervoor om samen wat te doen met hun hond. Wat vaak niet beseft wordt, is dat de activiteiten die wij voor de hond kiezen (hoopers, agility, flyball, obedience etc.) voor de hond fysiek best zwaar kunnen zijn. Dit gaat zeker op als je stiekem wat fanatieker wordt en droomt van titels en prijzen. Het is dan belangrijk om de hond fysiek te ondersteunen. Hierdoor voorkomen je niet alleen blessures maar je kan ook echt de prestaties van de hond verbeteren. Daarnaast is het gewoon leuk om te doen!

Fitness is een verzamelnaam voor een programma van oefeningen die bedoeld zijn om jouw hond fysiek fitter te krijgen. Deze oefeningen kunnen variëren van zoveel minuten per week wandelen tot aquatraining en alles daar tussenin. Bij Distance4Dogs focussen we ons vooral op oefeningen die gemakkelijk thuis gedaan kunnen worden, zodat de fitness oefeningen gemakkelijker in te passen zijn in ons drukke dagelijks leven. Daarbij wordt wel zoveel mogelijk gekeken naar wat de aandachtspunten (fysiek) zijn voor jouw hond zodat de oefeningen beter afgestemd kunnen worden.

 

Distance4Dogs

Hoopers - Hoopagility

@2020 D4D. alle rechten voorbehouden.

Contact gegevens

info@distance4dogs.nl

Trainingslocatie:
Landbouwweg 93 
3899BD Zeewolde.

KVK: 72000228