Fitness Basics

De maanden maart en april staan in het teken van Fitness Basics. Tijdens deze maand worden alle basisoefeningen behandeld die nodig zijn om uiteindelijk de lastigere oefeningen goed uit te kunnen voeren. Denk hierbij aan een goed voor- en achterpoottarget, cavaletti’s aanleren, pivot, poot geven, achteruit lopen etc.

We beginnen op 1 maart met de online begeleiding. Deze zal plaatsvinden in een besloten Facebook groep. In deze groep worden oefeningen gepost (ondersteund met filmpjes waar mogelijk) waar je thuis mee aan de slag kan. Deze oefeningen kunnen allemaal gedaan worden zonder dat je er (duur) materiaal voor aan hoeft te schaffen – echt voor iedereen geschikt dus! De online begeleiding loopt van 1 maart t/m 30 april en gedurende die periode mag je onbeperkt filmpjes plaatsen van de hond waar je de cursus mee doet.

Als extra organiseren wij op zaterdag 13 april een workshop waarin de Fitness Basics worden toegepast en waar de hond kennis kan maken met balansmateriaal om te kijken hoe je verder zou kunnen. Deze workshop wordt gegeven door de instructeurs van Distance4Dogs, die allen gecertificeerd Basis Fit Trainer zijn.

 

Overzicht informatie

Start op: 1 maart 2019

Eindigt op: 30 april 2019

Extra: 13 april 2019 – Workshop Fitness

  • 2x 30 minuten trainen (max 3 combinaties per groep)
  • 1 op 1 begeleiding van een gecertificeerd FDP-BFT Trainer

Kosten

  • Online begeleiding (2 maanden) € 25,00
  • Workshop 13 april (los) € 40,00
  • Fitness Basics pakket (online + workshop) € 60,00
Dog Fitness