Hooper Only

Hoopers Only

Hoopers Only:

De Hoopers Only trainingen hebben betrekking op zowel de “reguliere” hoopers zoals gelopen wordt op de wedstrijden georganiseerd door Nadac Hoopers Nederland (Speed Divisie) als op de Xtreme Hoopers volgens de visie van Xtreme Dutch Hoopagility. Tijdens de Hoopers Only komen alle hoopers toestellen aan bod (hoops, tonnen, gates, tunnels) met als extra dat wij ook gebruik kunnen maken van lange tunnels (t/m 6 meter). De trainingen zijn gericht op de gevorderde / wedstrijdcombinaties en zullen een afwisseling zijn van parcourstraining over de gehele hal met binnen het parcours ook ruimte voor techniek / vaardigheidsoefeningen. Centraal staan gevorderde handling, opbouwen van afstand, kiezen van handlerspositie en het opbouwen of behouden van motivatie van de hond.

Instromen / doorstromen

Om deel te kunnen nemen aan de Hoopers Only groepen dient een combinatie alle toestellen te beheersen. Dat wil zeggen dat de hond de toestellen zelfstandig opzoekt op enige afstand en dat de basis handling beheerst wordt. Doorstromen kan vanuit de Foundation Plus zoals aangeboden door Distance4Dogs.

Overige informatie

Hoopers Only wordt gegeven op dinsdag en vrijdag van 16:00 tot 22:00 uur. Je traint in een groep met 5 combinaties. Kosten voor deze cursus zijn €100,00 voor een blok van 10 lessen.

Distance4Dogs

Hoopers - Hoopagility

@2020 D4D. alle rechten voorbehouden.

Contact gegevens

info@distance4dogs.nl

Trainingslocatie:
Landbouwweg 93 
3899BD Zeewolde.

KVK: 72000228